ERG CleanSkin 0,5L z dozownikiem

Kategoria

Płyn o działaniu wirusobójczym przeznaczony do higienicznej i chirurgicznej dezynfekcji rąk oraz do dezynfekcji powierzchni.

ERG CleanSkin  – na bazie alkoholu alkoholu etylowego i alkoholu izopropylowego.  

Płyn o działaniu wirusobójczym, przeznaczony do higienicznej i chirurgicznej dezynfekcji rąk oraz do dezynfekcji powierzchni, materiałów, wyposażenia i mebli, które nie są stosowane w bezpośrednim kontakcie z żywnością ani paszami, a także w obiektach prywatnych, publicznych i przemysłowych oraz w innych obiektach wykorzystywanych w działalności zawodowej (np. obiekty ochrony zdrowia). Przeznaczone do powszechnego stosowania.

Potwierdzone badaniami działanie bakteriobójcze i grzybobójcze.

Skład chemiczny płynu ERG CleanSkin 

  • Alkohol etylowy: 72%,
  • Alkohol izopropylowy: 7,5%
  • Higieniczna i chirurgiczna dezynfekcja rąk
  • Dezynfekcja powierzchni, materiałów, wyposażenia i mebli, które nie są stosowane w bezpośrednim kontakcie z żywnością ani paszami, a także w obiektach prywatnych, publicznych i przemysłowych oraz w innych obiektach wykorzystywanych w działalności zawodowej (np. obiekty ochrony zdrowia).

▪ W przypadku higienicznej dezynfekcji rąk nanieść 3 ml płynu na dłonie, wcierać dokładnie przez 30 sekund, odczekać do całkowitego wyschnięcia.

▪ W przypadku chirurgicznej dezynfekcji rąk wcierać 3 ml płynu przez 3 minuty i czynność powtórzyć. Preparat stosować na czyste dłonie.

▪ Nanieść na całą dezynfekowaną powierzchnię, odczekać 60 sekund i wytrzeć do sucha.

Szef Zespołu
Beata Owczarzak
+48 664 423 591, +48 46 8630 201 ext. 552

bowczarzak@boryszewerg.com.pl

Handlowiec
Karolina Traczyk
+48 (46) 863 02 01 wew. 439

ktraczyk@boryszewerg.com.pl

Handlowiec
Martyna Kitlińska
+ 48 692 441 461, +48 (46) 863 02 01 wew. 467

mkitlinska@boryszewerg.com.pl

Dokumenty

Pozwolenie na obrót produktem biobójczym:

NR 8032/20

Zgodność z normami:

Płyn ERG Clean Skin posiada potwierdzone działanie bakteriobójcze i grzybobójcze określone normami PN-EN 1500:2013-07, PN-EN 13697+A1:2019-08, PN-EN 1276:2019-12.